MEET THE INNER CIRCLE


Ze zeggen wel eens: jij bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je de meeste tijd mee doorbrengt.

Je kan je collega's dus beter zorgvuldig uitkiezen. Binnen deze hechte groep ben je verzekerd van collega's die je helpen te groeien. Als professional en als mens.

Het zijn mensen die gaan voor groei en die zichzelf continu willen ontwikkelen. Er wordt hard gewerkt, maar wel binnen een warme sfeer waarin de teamspirit steeds vooropstaat.

COLLEGA'S AAN HET WOORD


RUUD TUITHOF

CONSULTANT

CAYA

HOOFDREDACTEUR

LORAN

BRAND MANAGER

KRISTOF

MANAGING PARTNER


parallax background

corevalue1white

Ei·ge·naar·schap

1. Verantwoordelijk, proactief en integer. 2. In iedere situatie verantwoordelijkheid nemen over de eigen acties en rol in het bedrijf.

corevalue2white

Groei

1. Creatie en vooruitgang (zowel persoonlijk als op de werkvloer). 2. Eén van de basiselementen om in het leven te kunnen presteren en gelukkig te zijn.

corevalue3white

Team·player

1. Het belang van het team is altijd belangrijker dan het eigenbelang. 2. Iemand die wint als zijn/haar team wint.

corevalue4white

Win·naars·men·ta·li·teit

1. Bijdragen aan het bemachtigen en behouden van de positie van absolute marktleider. 2. Oorzaken binnen zichzelf zoeken en effectief om kunnen gaan met tegenslagen.


ONZE INNER CIRCLE


CAYA HOOFDREDACTEUR ANNELIES SENIOR ADMINISTRATOR INE COMMERCIEEL ASSISTENT SIMON STRAIGHT-LINE COACH NANCY DIRECTIE ASSISTENT VERA GENERAL MANAGER KRISTOF COMMERCIEEL DIRECTEUR MYRTHE MARKETING MANAGER RUUD CONSULTANT FERDA STRAIGHT-LINE COACH LORAN PAUL BRAND MANAGER MANDY CEO TOMMY STRAIGHT-LINE COACH PATRICK BROADCAST ENGINEER MAIKEL CONSULTANT