Straight-Line Leadership International zet zich in voor het ontwaken van leiderschap in Europa. De organisatie ondersteunt ondernemers en reikt ze krachtige tools aan waarmee ze hun zakelijke en persoonlijk leven kunnen transformeren. Hierdoor zijn ze in staat een positieve impact te maken op hun eigen leven, hun omgeving en de maatschappij waarin ze bestaan.

Inner Stance is een leeromgeving voor Performance Coaches. Het bedrijf, dat onderdeel is van Straight-Line Leadership Int., is voor coaches en trainers die weten dat het succes van hun cliënten afhankelijk is van henzelf. Ze willen niet alleen resultaat zien bij hun cliënten, maar ook bij zichzelf en in hun business. Daarom helpt Inner Stance hen om het beste uit zichzelf te halen – en daarmee ook uit anderen.

MISSIE & VISIEMISSIE

Het bedrijf waarmee we dagelijks samen vooruit bewegen hoort een aanvulling te zijn voor jou. Daar staat The Inner Circle voor. Om een omgeving te creëren waarin krachtige persoonlijkheden vanuit eigenaarschap, groei en winnaarsmentaliteit als echte teamplayers met elkaar bouwen en het beste in elkaar naar boven halen.VISIE

Je werk is een ontzettend groot deel van je leven. Iedere week breng je uren van je tijd door op kantoor, samen met collega’s en werkend aan projecten. The Inner Circle vindt dat die omgeving een verrijking moet zijn van je leven. De plek waar je werkt, de mensen waarmee je werkt en de dingen die je creëert.OUR LEGACY

In 1986 schreef Dusan Djukich Straight-Line Leadership. Het boek vormt de basis van het werk van Straight-Line Leadership Int. en onthult exact wat er nodig is voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven.